Thursday, May 14, 2009

Kalau Najib Berani.....

Anwar Ibrahim mencabar Najib untuk bubarkan DUN Perak. Lihat sini

Kalau Najib berani dah lama dah DUN Perak dibubarkan. Najib berani bertahan sehingga sekarang tanpa membubarkan DUN kerana UBN ada kuasa di peringkat Persekutuan. Kalau tidak jangan harap dia boleh bertahan. Semua di sebelah UBN - pegawai2 tinggi PTD, PDRM, SPR, SPRM, Mahkamah dan sebut saja, semua di sebelahnya kecuali - Rakyat.

Kalau DUN Perak tak bubarpun, apa rakyat boleh buat. Buat kerja masing2lah.... Cari makanlah, bela anak bini...... bagi makan kucing atau anjing peliharaan..... Paling kuat rakyat hanya boleh bising2 kat kedai kopi, beranda surau dan masjid. Paling hebatpun pakai baju hitam bila pemimpin suruh pada 7 Mei dulu. Inipun lalu depan polis gayat juga, takut digari dan dilokapnya kerana pakai baju hitam.....

Anwar Ibrahim hanya boleh mencabar..... Hj Hadi menggesa...., Lim Lit Siang menyeru dan Nizar memohon. Tapi DUN Perak tak terbubar KALAU Tuanku tak perkenankan. Perkenan Tuanku bukan terletak pada baginda, tapi berada dalam genggaman Najib. Kalau Najib mengadap Tuanku, Najib kata bubar maka Tuankupun akan perkenankan untuk bubar.

Kalau anda masih mmengharap, itu semua harapan Palsu. Menyedapkan hati sendiri saja.

Kalau begitu beranganlah........ KALAU..KALAU.. Najib terbuka hati bubarkan DUN Perak supaya anda tidak tension - darah tinggi stabil semula.

No comments:

Post a Comment